Tarabica 16 - pretkonferencijski dan

Tarabica 16 - pretkonferencijski dan

Ove godine, konferencija Tarabica daje još jednu dodatnu vrednost svima onima koji žele da prodube svoje znanje, te da se detaljno upoznaju sa današnjim aktuelnim trendovima.

Pored više desetina predavanja na samoj konferenciji, ove godine organizujemo i poseban tematski pre-conf dan tokom kojeg će zainteresovani moći da od vrhunskih stručnjaka iz Srbije i regije čuju nekoliko tehničkih predavanja nivoa 300+. Namera nam je da nam ovaj način obogatimo sadržaj same konferencije, te ponudimo i dodatne sadržaje za one koji žele znati više.

Tema pre-conf dana bit će ključne komponente hibridnog rešenja za cloud. Kroz pet tehničkih predavanja pozabavićemo se temama koje su ključne za uspostavu kako lokalne tako i cloud infrastrukture u hibridnom modelu. Govorićemo o identity managementu, konfiguraciji storage sistema, virtualizaciji u lokalnom data centru, uspostavi hibridne konfiguracije te načinima kako se procesi unutar datacentra mogu automatizovati.

Predavanja će se održati u prostorijama Microsoft-a Srbija, sa početkom u 9:30 sati. Ručak je obezbeđen za sve učesnike.

Agenda:

1.            Transformacija datacentra i identity management  – Damir Dizdarević

2.            Storage u datacentru – najbolje prakse – Luka Manojlovič

3.            Virtualizacija u datacentru – najbolje prakse – Romeo Mlinar

4.            Hibridni datacentar koncept i implementacija – Predrag Jelesijević

5.            Automatizacija procesa u datacentru – Aleksandar Nikolić

Broj mesta je ograničen a za događaj se možete prijaviti preko linka

https://www.eventbrite.ca/e/tarabica-16-pre-conf-day-tickets-24987563475

Vidimo se!

Admin