#Tarabica16 najava predavanja: Olgica Aleksić i Damir Barjaktarević - "Test Automation in Dynamics NAV"

#Tarabica16 najava predavanja: Olgica Aleksić i Damir Barjaktarević - "Test Automation in Dynamics NAV"

Olgica je NAV programer u firmi GoPro d.o.o. od 2013. godine. Učestvovala je u implementacijama različitih verzija NAV-a kod klijenta u Srbij i regionu. Trenutno je stalan član tima koji sarađuje na razvojnim projektima automobilske industrije sa Incade-om a radila je i samostalne module kao što su HR, payroll i ticketing sistemi.

Damir Barjaktarević je managing director firme GoPro d.o.o. Razvojem poslovnog software-a se bavi već više od 18 godina. Microsoft Dynamics NAV-om (tada Navision-om) je počeo da se bavi od samog pojavljivanja ovog ERP sistema u Srbiji, pre 13 godina. Vodio je veliki broj implementacija, od malih do najvećih Dynamics NAV projekata u zemlji. Dve godine je radio i u inostranstvu, vodeći međunarodne projekte implementacije Dynamics NAV sistema, prilikom čega je stekao veliko iskustvo i radio sa najvećim Dynamics NAV partnerima u Evropi. Dobre poslovne prakse koje je u tom periodu stekao je preneo u GoPro. Poseduje više Microsoft sertifikata Dynamics NAV i SQL Server.


Test Automation in Dynamics NAV

Predavanje će pokriti upotrebu Test Automation Suite-a za Microsoft Dynamics NAV 2016. Saznajte koje prednosti donosi automatsko testiranje koda. Otkrijte kako da koristiti testove koje Microsoft isporučuje kao i da samo razvijete svoje testove.

Više informacija na sledećem linku:
http://tarabica.msforge.net/Session/Details/1211

 

Admin