Design Azure project like a Pro

Stefanović Vladimir

Ostali podaci

Windows Server, Networks, Cloud Platform and Modern Datacenter
200
Na našem
12:00 - 13:00
005

Opis predavanja

Popularnost Azure-a raste, a samim tim i broj korisnika se povećava. Međutim, mnogi od njih kreću Azure projekte neadekvatno pripremljeni, što kasnije može izazvati probleme. Kako bi svaki uspešan Azure projekat morao da počne sa adekvatnom pripremom, preduslov je poznavanje Azure servisa, njihova primena, kao i njihova međusobna povezanost.
Dođite, da kroz primere "sa terena" analiziramo kako izgleda uspešan Azure projekat.

Vladimir Stefanovic je Microsoft Certified Trainer (MCT) i System Engineer sa više od 10 godina iskustva u IT industriji. Tokom svoje IT karijere, radio je u svim oblastima IT sektora, počev od Help Desk-a, pa do trenutne pozicije System Engineer-a. Kao Lead System Engineer i Technical Trainer u IT kompaniji SuperAdmins, uspešno je realizovao brojne projekte i treninge. Takođe je aktivni predavač na brojnim konferencijama, među kojima su MCT Summit (SAD i Evropa), , Tarabica, Sinergija, ATD, WinDays, KulenDayz.

Vladimir je i autor seta techničkih knjiga, osnivač Azure UG u Srbiji, kao i aktivni član IT zajednice, sa misijom da podeli znanje što je više moguće.

Superadmins

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.