Dynamics 365 Business Central - vlastitim APIem do podataka izvan BCa

Deur Marin

Ostali podaci

Dynamics
200
Na našem
15:15 - 16:15
001

Opis predavanja

Microsoft je još u verziji koja je izdana početkom 2018. godine u Dynamics 365 Business Central uveo mogućnost korištenja API-ja. Što ako na temelju vlastitih ekstenzija u sustavu, želite kreirati vlastite API-je? Sa verzijom koja je izdana krajem 2018. godine moguće je izraditi prilagođene API-je putem AL-a. Na predavanju ćemo prikazati na koji način kreirati vlastitu ekstenziju i podatke, i kako te podatke putem vlastitog API-ja prikazati izvan BC-a. 

Marin Deur svoj konzultantski put počinje davne 2007. godine. Radeći na raznim projektima stječe znanja i iskustva iz različitih industrija koje mu pomažu kod zahtjevnih analiza i u definiranju korisničkih zahtjeva. U svojoj karijeri prošao je put od konzultanta za sva funkcionalna područja Microsoft Dynamics NAV-a, voditelja SCM tima Microsoft Dynamics NAV-a do arhitekta rješenja za povećanje produktivnosti u tvrtki Adacta. Višegodišnji je predavač na različitim tehničkim konferencijama i skupovima.

Adacta

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.