#Tarabica16 najava predavanja: Vladimir Meloski - "Exchange Server 2016 High Availability and Site Resilience Scenarios"

#Tarabica16 najava predavanja: Vladimir Meloski - "Exchange Server 2016 High Availability and Site Resilience Scenarios"

Vladimir Meloski je Microsoft Most Valuable Professional - MVP za Office Server and Services, Microsoft Certified Trainer i konsultant za rešenja iz oblasti unified communications i server infrastrukture i radi sa tehnologijama Microsoft Exchange Server, Skype for Business, Office 365 i Windows Server. Vladimir je diplomirani eletkroinžener kompjuterskih nauka, sa više od 20 godina profesionalnog iskustva u informatičkoj tehnologiji. Involivran je na Microsoft konferencijama u Evropi i Americi kao predavač, moderator, proktor za laboratorijske vežbe i tehnički ekspert. Vladimir je učestvovao u timu za razvoj oficijalnih Microsoft kurseva za Exchange Server 2016, 2013, 2010, 2007, Office 365 i Windows Server 2012. Posvećen je razmeni best practice-a, real-world iskustva, i znanja sa svjoim studentima i kolegama, i je community leader Makedonske IT Pro user grupe. Svoje slobodno vreme sa zadovoljstvom provodi u prirodi sa svojim sinom i suprugom.

Exchange Server 2016 High Availability and Site Resilience Scenarios

Microsoft Exchange Server je biznis kritičan sistem za mnoge organizacije. Ovo predavanje se bavi temama o planiranju i dizajnu high availability i site resilience za vašu Exchange Server infrastrukturu i je posebno fokusiran novinama koje donosi Exchange Server 2016.

Teme predavanja uključuju:

-          Planiranje high availability za datacenter i mrežnu infrastrukturu

-          Planiranje i dizajn Database Availability Group-a

-          Planiranje za Network Load Balancing

-          Planiranje za site resilience

 

Više informacija na sledećem linku:
http://tarabica.msforge.net/Session/Details/1242

 

Admin