Dođite da čujete Martina i naučite kako da upotrebljavate Visual Studio Online Application Insights

Dođite da čujete Martina i naučite kako da upotrebljavate Visual Studio Online Application Insights

Martin KulovMartin Kulov uživa u optimizaciji procesa razvoja i održavanja softvera. Voli da se bavi problemima vezanim za kvalitet i performane softvera koji obično donose mogu da donesu veliku poslovnu vrednost.

Od 2006. godine je uzastopno nagrađivan Microsoft Most Valuble Professional for ALM za izuzetan doprinos razvoju Microsoft zajednice a od 2010 je član Microsoft Regional Director programa čiji članovi pružaju tehničke smernice i savete brojnim korisnicima širom sveta.

Čest je predavač na Microsoft konferencijama u Evropi.

Kao što znate, pisanje kvalitetnog softvera je teško. Uvek balansirate između rokova i funkcionalnosti koje treba isporučiti a kada je softver isporučen i krene da radi u produkciji obično počnu da se pojavljuju potpuno neočekivani problemi.

Na Tarabici, Martin će nam predstaviti Visual Studio Online Application Insight koji vam mogu pomoći da pratite da li vaša aplikacija zadovoljava očekivanja u pogledu performansi i dostupnosti ili da ispitate ceo call stack kada se desi neočekivana greška. Pored toga, Application Insight možete da koristite da pratite i analizirate posećenost web stranicama, korisničku aktivnost na Windows Store i Windows Phone aplikacijama.

Na ovoj sesiji Martin će prikazati na koji način možete najbrže i najlakše da počnete da koristite Application Insights za praćenje rada vaših aplikacija.

Vidimo se 5. aprila na Tarabici!

Admin