Kako kreirati funcionalnu model-driven aplikaciju koristeći PowerApps

Totović Marko

Ostali podaci

Dynamics
200
Na našem
10:45 - 11:45
015

Opis predavanja

Power platforma omogućava jednostavno i brzo kreiranje aplikacija, ali za razliku od opšte poznatog Canvas modela koji daje mogućnost kreiranja jednostavnih aplikacija, postoji i model-driven način za kreiranje aplikacija. Ovaj način daje mogućnost pristupu Dynamics 365 entitetima I kreiranju aplikacije koja može imati kompleksnije funcionalntosti od canvas aplikacija. Aplikacije kreirane na ovaj način imaju drugačiji UI i samim tim drugačiji način krairanja same aplikacije. Pokazaću vam kako se kreira model-driven aplikacija, kao i koje su osnovne razlike između ova dva modela.

Marko Totović je glavni urednik ERP Magazina od njegovog nastanka 2015. godine. U tom periodu je radio i na nekoliko Dynamics NAV i CRM projekata za inostrane naručioce. Od 2017. godine je angažovan u kompaniji Comtrade System Integration u timu zaduženom za implementacije Microsoft Dynamics 365 rešenja. Radom na pripremi i uređivanju ERP Magazina naučio je osnove različitih ERP rešenja koja se koriste u regionu, a u Comtrade-u je stekao prva iskustva u radu sa Microsoft CRM rešenjema. Od ove godine je počeo da objavljuje i tekstove vezane za Dynamics 365 i Office 365 rešenja kako na privatnom blogu, tako i na blogu kompanije.

Comtrade System Integration d.o.o.

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.