Power BI & Business Central - nova dimenzija unutar ERPa

Fajdiga Renato

Ostali podaci

Dynamics
300
Na našem
16:30 - 17:30
015

Opis predavanja

Predstavljanjem Dynamics 365 Business Central Microsoft nastoji promijeniti način na koji koristimo naše ERP alate. Objavljivanjem cloud verzije Dynamics 365 Business Central daje se jasan naglasak na prebacivanje poslovanja iz standardnog on-prem rješenja u cloud rješenja. Koristeći dostupne tehnologije iz Power Platform skupa alata smanjuje se potreba za prilagodbom ERP rješenja. U ovom predavanju demonstrirati će se mogućnosti i koraci koje je potrebno napraviti da bi Power BI bio sastavni dio Vašeg ERPa bilo da se radi on SaaS ili OnPrem rješenju. Koristeći Microsoft Flow prikazati će se prednosti i načini automatizacije obavještavanja korisnika o promjenama u sustavu, dok prikaz izvješća u vlastitoj mobilnoj aplikaciji razvijenoj putem Power Apps nikada nije bilo dostupnije.

Renato Fajdiga još od studentskih dana svoje interese pokazuje prema poslovnim procesima i njihovoj podršci putem informacijskih sustava pa tako i kreće sa upoznavanjem ERP sustava. Kao konzultant za modul logistike u tvrtki Adacta, radeći na projektima i pružajući korisnicima podršku u radu stječe znanje i vještine u području migracije podataka, integraciji sa raznim vanjskim sustavima kao i definiranju korisničkih potreba i želja unutar ERP sustava. Veliki je zaljubljenik u nove tehnologije i objedinjavanje istih unutar zajedničkog kišobrana, autor je mnogobrojnih objava na blogu o Dynamics NAV i Business Central, aktivno sudjeluje u Dynamics communityu, redoviti predavač na Windays konferenciji te je od listopada 2018 proglašen MVPem za poslovne aplikacije.

Adacta d.o.o.

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.