PowerShell Core: Ko to tamo skripta?

Nikolić Aleksandar

Ostali podaci

Windows Server, Networks, Cloud Platform and Modern Datacenter
300
Na našem
10:45 - 11:45
018

Opis predavanja

Ako koristite PowerShell verovatno ste čuli za PowerShell Core, open source verziju PowerShell-a koja podržava Linux, macOS i Windows. PowerShell koji radi svuda? Zvuči odlično, ali kako to pogađa korisnike? Da li da nastavite da koristite Windows PowerShell ili se prebacite na PowerShell Core? Da li je spreman za produkciju? Hoće li skripte nastaviti da rade bez problema? Morate li odustati od PowerShell ISE editora? Kako pisati PowerShell skripte koje rade na svim platformama? Gomila pitanja. Pridružite nam se da dobijete odgovore na ova pitanja i saznate više o budućnosti PowerShell-a.

Aleksandar Nikolić je Microsoft Most Valuable Professional za Cloud and Datacenter Management i Microsoft Azure, osnivač PowerShellMagazine.com i administrator portala PowerShell.com. Uz 17-godišnje iskustvo na poslovima sistem administracije i automatizacije, tokom poslednjih 6 godina fokusiran je na Windows PowerShell i Microsoft Azure obuke i prezentovanje na Microsoftovim i drugim IT konferencijama u regionu, Evropi i Americi.

PowerShell Magazine

Tarabica # IT Conference je najveća tehnička konferencija u Srbiji koju organizuju ljudi koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama.